打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 所有Beanfun!升級問題 集中討論帖 新增Q&A(#2)

關閉 [複製鏈接]
其實我都只是想儘快找出真正漏洞所在,再防止佢攪玩家,幫自己時又可以幫到人~~~~而且我也不排除是黑 ...
forevercat 發表於 6-4-2013 19:20

個漏洞係黑橘. 找到都無用得~
回復 支持 反對

回復 59# lucky2013

好似唔可以解除,轉電話應該得
回復 支持 反對

回復 62# Ming.L

我搵唔到點可以轉電話.可教下我嗎??
回復 支持 反對

回復 63# lucky2013

我沒有用通訊鎖你嘗試聯絡客服
會有教學吧
回復 支持 反對

想問 咩叫 "後踢前登出beanfum" ..
回復 支持 反對

想問 咩叫 "後踢前登出beanfum" ..
cic6a123 發表於 6-4-2013 19:36

姐系啊A LOGIN 緊個個AC,啊B 又去LOGIN,A就比系統踢左出黎
以前如果有哩個情況,B要先輸入個AC既EMAIL
而家唔知有無
回復 支持 反對

回復 66# JIMMY8600

姐係我比人撞出黎?
回復 支持 反對

回復  Ming.L

我搵唔到點可以轉電話.可教下我嗎??
lucky2013 發表於 6-4-2013 19:29

可以改電話,可以加登記電話(有上限),可以除消使用通訊鎖,隨時可以使用/唔使用
搵唔到轉電話既話,轉BROWSER,印象好似得係IE會有功能係上面
回復 支持 反對

回復 1# Ming.L

版主,我想開個投票,了解有多少人被撞PW,會否是和email有關~~~~因為bf可以用EAMIL+pw登入的~~~

如果能找出有個人,他的bf被撞,但他的EMAIL是未曾公開,這將有助排除其他漏洞的可能性,直接向黑橙反映是內鬼問題~~~

我認為可以開一個投票如下:

• 有用電話鎖,無被撞
  • 有用電話鎖,有被撞,而email曾用於FACEBOOK或申請其他forum戶口
  • 有用電話鎖,有被撞,而email未曾用於FACEBOOK或申請其他forum戶口
  • 無用電話鎖,無被撞
  • 無用電話鎖,有被撞,而email曾用於FACEBOOK或申請其他forum戶口
  • 無用電話鎖,有被撞,而email未曾用於FACEBOOK或申請其他forum戶口

我其實是最希望找到有人是[有被撞,而email未曾用於FACEBOOK或申請其他forum戶口]
那就可以幾乎肯定同黑橙內鬼有關~~~若找不出問題所在,玩巨商的人其實是隨時被爆acc的

由於有關bf安全要在此條目下討論,開不了投票,請版主代開投票,或批准開投票~~~

老老實實,我真是想找齊証明後,再寫信要求客服跟進的
回復 支持 反對

回復 69# forevercat

可行 開了後通知一下 我把#1更新配合
回復 支持 反對