打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 本人買左著名車隊ESGS成員Exxx的貨品...

關閉 [複製鏈接]
個人認為玩家之間的個人交易與車隊沒有關係
回復 支持 反對

不予評論...
回復 支持 反對

車隊前車隊後 100幾人既車隊就咁全部人俾你拉哂落水

咁我想請問下 我地車隊高層成員俾人昆完之後  ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 07:25

我出些Post的主要原因係因見到巴士之前個Post
你地所講好d的解決方法竟然係要巴士自己去追
懷疑昆你野的xvxv 這樣就是你所講好的解決方法?
之後就見你地post這類言論
星雪夜車神 :一係咁 在次交由警方處理
我可以提醒你 如果你明知係老鼠貨唔交返出黎
你一樣大劑
仲有一樣野我諗你要搞清楚
如果當初同你表明左係老鼠貨你唔交還
你已經犯左法

這就是好的方法?重話人唔比返你就係犯左法
聽到你以上的言論 買左疑似老鼠貨的人會好受嗎?
重有就係 回購係咪合法的呢?
第1:比如說巴士賣返件野比你 佢已知件野係懷疑賊贓
    重去交易比你 佢已可能犯法 如你要私自解決是
    否應找賣野比巴士的人回購巴士件野 因巴士買的係
    疑似賊贓要求退貨是合理的...

作為收害者 損失金錢和時間 要求事件起因的人道歉
都不合理嗎?
回復 支持 反對

我出些Post的主要原因係因見到巴士之前個Post
你地所講好d的解決方法竟然係要巴士自己去追
懷疑昆你野的x ...
198292 發表於 8-9-2010 21:14

咁如果你個出發點係咁 我睇你可以de post了

請留意 巴士已發道歉聲明

你須要道歉?

如果你係係game度私下同我了解 我一定會解釋俾你知發生咩事

不過可惜 一開始你就放上論壇 矛頭一開始就拍住esgs

如果你真係想知道答案 方法唔係咁架^0^

你咁做只會令人覺得你另有目的
回復 支持 反對

而係我都係收害者 見到你的言論 那需要交返件疑似賊贓比你嗎?
你地係一開始已叫我交比兩件野比你先 信你地個名 一定還....
只是我選回購/等警方處理的方案...

收害者要求做錯野的人道歉....有錯要向你賠罪~~無野啊你?A_A
回復 支持 反對

你俾人昆 我地都係俾人昆 如果你覺得我地幫你回購 減少你損失既做法有問題 大可以拒絕
咁你接老鼠貨做成既損失 自己向vxvx追討 is ok

俾人昆完 諗住回收返d野 主動解決問題 竟然仲要求道歉^0^

自己爬文睇你既所謂巴士迷玩家既解決方法吧
回復 支持 反對

明白曬啦 ...就是到這一刻貴車隊引起這件事的高層
還是不需向收害者道歉....
回復 支持 反對

你俾人昆 我地都係俾人昆 如果你覺得我地幫你回購 減少你損失既做法有問題 大可以拒絕
咁你接老鼠貨做成既 ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 21:31

我不知情接到老鼠貨係我錯 我會接收我的損失
但你地處理事情的手法有幾好 本人看不出
第一句叫人比返件疑似賊贓的野你信你果名
會遲D比返你
這個做法合法?合理?
回復 支持 反對

我不知情接到老鼠貨係我錯 我會接收我的損失
但你地處理事情的手法有幾好 本人看不出
第一句叫人比返件 ...
198292 發表於 8-9-2010 21:37

所以話你 根本咩都唔知^0^
回復 支持 反對

所以話你 根本咩都唔知^0^
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 21:38

我只知到現在你的態度係認錯的方法嗎?
林火火和我的對話你會清楚過我? 不如你比D時間
問下佢先啦 好無?
回復 支持 反對