打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 終於完成一統4區 各位CIT兄弟做得好

關閉 [複製鏈接]
這post本意只是證明  車隊有能力一統四區
唔係某人所說既垃圾
而家搞出咁多事來...關post好過...真係煩到爆炸
回復 支持 反對

咁你又理我講咩..
問題係..佢講緊我地囉
我回應佢又唔岩?又有錯咩?
先撩者賤...為何要同佢客氣呢
---- --------- -------- --------
扮咩你最叻呢...扮分號你No.1
唔怪得聽到咁多路邊社消息關於你同你既分號 ...
萍妹妹 發表於 30-6-2009 12:44 AM

何必執著呢.........唔通人地講你就要認架咩.....我完全無講過你唔岩囉.....就算係人地撩起件事咁又點??  再繼續嘈落去咪顯得你地唔夠大方    唔通堂堂一個大車隊只可以接受人贊  不接受人彈??  

我都係出於好意先提點下咋  嘈黎都無意義

如果你地咁很定我有分號 咪拎D証據出黎講我都無問題架 我唔會介意
(有足夠証據的話!!!)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又一個盲的  我地咪搵/約佢出黎囉  
好耐之前已經 有幾個人開一些不知名低lv帳號出來中傷我地cit車隊
夠膽就用正身出黎講  唔好不留名(冇膽)做出一些垃圾不如的事 ...
kitlineage 發表於 30-6-2009 02:21 AM

[[onion_43]] 本來都唔想理你   不過睇左幾次又覺得好搞笑  借問關盲咩事呢??  [[onion_42]]  你答到九唔搭八 都唔知你想表達D乜  不知所謂 係咪未訓醒呀?? 未就返官材繼續訓啦~
回復 支持 反對

不如大家一人少句啦....我真係覺得好煩啦...thx
回復 支持 反對

-.-有一堆很傻的人在嘈
回復 支持 反對

何必執著呢.........唔通人地講你就要認架咩.....我完全無講過你唔岩囉.....就算係人地撩起件事咁又點??  再繼續嘈落去咪顯得你地唔夠大方    唔通堂堂一個大車隊只可以接受人贊  不接受人彈??  

我都係出於好意 ...
╰黑暗狼人╮ 發表於 30-6-2009 10:33

彈得沒理據可言..
我再出反駁就話我地唔接受唔大方...
問題係有咩理據令到佢認為...車隊係垃圾先///
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

-.-有一堆很傻的人在嘈
cit棋 發表於 30-6-2009 12:26

我地唔好理佢地姐-.-
另外都恭喜Cit統領4區...因為我係個謙虛既人
回復 支持 反對

恭喜Cit統領4區先,大家都日見夜見la,嘈黎有用咩?不服的人應拿自己本事出來去搶個地盤lor!係度嘈冇人會認同你...只會覺得你係唔輸得!玩唔起就唔好玩la!這只是game 就算係現實既比賽輸咗都要有體育精神la.屢敗屢戰ma...唔啱聽的你即是仲係小朋友,低EQ lor!!!
回復 支持 反對