打印 上一主題 下一主題
收起左側

N-fuel 公告

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 y42e33ee 於 26-8-2008 03:07 PM 發表
唔知  不過無所謂 我唔係心虛  我係唔想嘈  你唔知清唔好嘈
29仔  錄完demo 開頭話錄緊 話肯比 打完唔比 呢個已經係重點 88 29

話唔想嘈 係邊個嘈先
嘈果個係到話唔想嘈 笑死人咩
唔想嘈就一開始唔好嘈啦

當時錄demo都唔知呀sun打錯字 所以先錄唔到 之後先知冇demo
sorry
但我地根本就冇damo 點俾你呀?
你又俾唔俾到我地呀?
話唔想嘈喎
仲要打個28+1來話我地
都仲要嘈多次 你話你唔係無聊係咩先?
你答左我你唔係無聊係咩先好走呀
我太想知答案啦

回復 支持 反對

唉...一場match姐!!
又吾系乜!!再打過囉!!打過咪再錄過個demo!!
你地系怕有外掛既就一早steam got5^^
吾好系non steam ser got na^^
打match有輸有贏!!正常既事!!
無話一個隊系無輸過既!!
大家系到互罵系吾系想呃post^__^?
加上我之前都系4ever既!![老實講句當時個隊好多傻仔入個陣都仲未知]
我信佢地個隊無人會用外掛打!!
可以你未見過d神既人^^
系steam大把!!再吾系同大陸仔打match見見!!
輸左比人就話人外掛!!
這一種既講法會吾會似小學生既講發呢?_?
輸左就系輸左!!輸左就要心服口服!!
輸左都可以系自己既經驗少!!
咪當系一次打match既經驗囉!!無謂再系到呃psot!!
吾服既咪再got多次囉!!吾一定要下下開psot嘈既!!
你地都可以任可時候搵我GOT5^^

by:*[P]!G =]'`
回復 支持 反對