打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於合併事宜...

其實D人可以係咁開ac係咁投某一個-_-
咁咪個投票變左"鬥多會員"就邊個嬴咁
我覺得各團長只要取得共識,
選任一位都沒所謂,
反正打正旗號代表香港
回復

所以我地希望投左既人留一下意見投左邊個~

如果咁開新acc投自己既~咁咪俾佢做囉~

反正我地冇咩所謂~做到就要帶領我地打入3大

同埋我想知道~投佢既原因~如果只係會員鬥多~

咁選舉已經失去意義

回復

哇...Myself 搞搞佢啵

SEX兄弟人數三個

如果A人士想投MYSELF

B人士想投MYLAM

C人士想投MONSTER

咁就3票

咁就=人地3倍票數

除非你地3個合體;P

另外 點解冇生哥份?

佢係香港都算得高望重

回復

因為如果3個名~我諗票數太散~何況我地3兄弟邊個做都一樣~

因為我地知道綠帽係心0 收人~所以打左佢名~

所以myself都講左~投左票既人~講下點解會投佢~

可惜冇幾多個會講~我諗咁樣好難攪得成~

因為可能好多人都放唔低私心~

咁樣已經失左開團既意義:handshake
回復

原帖由 SEXMyLam 於 9-1-2008 06:48 PM 發表
因為如果3個名~我諗票數太散~何況我地3兄弟邊個做都一樣~

因為我地知道綠帽係心0 收人~所以打左佢名~

所以myself都講左~投左票既人~講下點解會投佢~

可惜冇幾多個會講~我諗咁樣好難攪得成~

因為可能好多 ...

係就係你地邊個做都一樣

不過而家唔係剩係投你地3個邊個做丫嘛

你先諗諗正路(分開你3個個名畀人投)

但你地而家做既係將3個人物既票數加埋 唔多公道啵/_\

大家(sex3人 我等等)都想搞個香港精英團出黎

D人有私心 唔係就咁由得佢架嘛

要諗辨法解決^^

回復

AIHIm

SEX隊中鋒~合併好可以一齊玩!
大家可以交流下!大家最緊要聽人意見!咁先可以進步!唔好成日諗住自己果套!多聽多自己諗同埋試!
技術係由經驗建立出來!
我投左SEX3兄弟其中之一,我
相信hk各團既團長都十分之有管理能力!個個做都可以!
不過我投佢地既原因係因為~
我地sex低潮果時 佢地會 同我地一齊傾 一齊諗點 搞返好佢
唔會 自己想點就點 !nice thx

回復

原帖由 feverguys 於 9-1-2008 06:55 PM 發表
SEX隊中鋒~合併好可以一齊玩!大家可以交流下!大家最緊要聽人意見!咁先可以進步!唔好成日諗住自己果套!多聽多自己諗同埋試!技術係由經驗建立出來!我投左SEX3兄弟其中之一,我相信hk各團既團長都十分之有管理能力!個個做 ...

唔夠客觀啵=.=老友(你又點知其他團團長唔會係低潮既時候 企出黎傾傾大家點做搞番好佢呢@_@")
回復

唉算啦算啦~就刪除我地3兄弟個名啦~

你地唔洗再投我地3兄弟~我唔想因為呢d野攪到又有排攪~

反正~投左票既人冇幾多個會講點解投既人原因~

好多都係投左就算

回復

其實團長點解咁多人想爭住做

掛個名之嘛 最重要唔係成班一齊合作咩?

合力將槍頭對外 唔再成日狗咬狗
回復

投了洛
因為我想投佢,講完
回復