樂古Nakuz

標題: [歐美] 你認為的最佳男歌手 [打印本頁]

作者: 小小的艾薇兒fan    時間: 20-11-2006 18:18
標題: [歐美] 你認為的最佳男歌手
基於太多人開這類POST既關係,我希望能夠集中一下討論
注意:如果有人只說出組合名字而不加解說的話,會視為呃POST,扣2-5分不等
由於組合太多,所以不開放投票,我會綜合大家的發言
作者: pussyboy    時間: 15-12-2006 06:53
個人認為係akon........因為佢果把非人類ge"星"音~加上佢作果d歌ge旋律節奏一流~令人一聽迷上^()^
作者: nm3334    時間: 2-1-2007 16:19
Robbie Williams

http://www.lyricszoo.com/robbie-williams/rudebox-%28bonus-dvd%29-%28pal%29-%28hk%29.htm

作者: Victor(Cech)    時間: 4-1-2007 16:17
westlife,最近都好多人聽,我d fd同成日講
作者: 流川楓〞    時間: 8-1-2007 15:15
原帖由 Victor(Cech) 於 2007-1-4 16:17 發表
westlife,最近都好多人聽,我d fd同成日講

歌手wo...

我比較鐘意shayne ward
作者: adamsteve    時間: 13-1-2007 13:15
男歌手唔係組合呀 雖然westlife都好鬼正
我覺得justin 幾好
作者: DamnMonday    時間: 14-1-2007 00:37
我中意shayne ward    佢唱歌幾有feel  吾錯^^"
作者: 佚名~    時間: 14-1-2007 00:50
Daniel Powter

佢首bad day絕對係經典之作
作者: [H]-kim-    時間: 20-1-2007 20:18
Gareth Gates 之前的英國新人王
作者: hocyaa01    時間: 27-1-2007 12:45
Justin Timberlake...勁正...首my love勁好聽..
作者: sindaniel    時間: 1-2-2007 09:02
well... i like Daniel Power... as his song is pretty good..

still listening to it xD
作者: 遺憾-逝    時間: 1-2-2007 11:09
我覺得westlife幾好~支持佢地~d歌又好聽bo~緊係簡westlife啦!
佢地首my love幾好聽!
作者: 牙民=]    時間: 7-2-2007 15:22
太多歌手都好正,,我會選3個

一個係akon   佢既歌真係好正,,又岩我聽  歌曲類型又多元化

一個係justin timberlake  佢新碟真係好正  把聲又kk地咁~

一個係shayne ward   英國新人王  一首no promises 就夠哂   好好聽   唱功又好  大把前途= =
作者: ken.康    時間: 16-2-2007 11:04
akon 果隻 mr lonely 好得意>3< 所以我都幾鐘意佢

但係我似鐘最鐘意係eminem

just lose it,lose urself 呢d都好好聽a___a

just lose it 個mtv勁搞野

見到mj對住嘔
作者: iq2257    時間: 19-2-2007 16:10
作者: chan1506    時間: 25-2-2007 20:48
shayne ward 第3個^_^
作者: jycrobin    時間: 7-3-2007 01:00
我的最愛

Craig David

http://blog.xuite.net/craig.robi ... mp;p=1&w=598827
克雷格大衛特輯

作者: 牙俊俊    時間: 10-3-2007 16:21
我最鐘意係eminem..我覺得佢新出個隻碟最好聽係
you don't know
個mv真係好正個個坐晒監
但係我就吾係好明咩意思
仲有就係舊歌中的when i am gone
mv又係好正
仲有jay-z我都好鐘意..佢個首numb/encore超正
akon就鐘意佢個首smack that係同emimem合作
我最鐘意既3個rapper
作者: rico818    時間: 16-3-2007 20:29
作者: hywan2001    時間: 31-3-2007 22:52
我覺得係mika囉
佢d歌好正呀
佢唱出呢好似冇受到咩限制
勁好聽

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://15.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2